Uloguj se

Vesti

17. 06. 2014. 10:27   >>  10:30 Autor: M.S.

Ivan Mihailović: Kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to se zaista i dogodi

Pobednik prvog plesnog šou programa Ples sa zvezdama je glumac Ivan Mihailović. On za prva.rs otkriva svoje utiske o pobedi, ali i šta ga očekuje sada kada se šou završio...

Ivan Mihailović i Marija Martinović podigli su pehar pobednika Plesa sa zvezdama. 
 
“Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek kad se sutra budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio”, kaže Ivan.
 
Pobedu kako kaže nisu očekivali, ali su je priželjkivali.
 
“Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo”, otkriva Ivan.
 
Nagradu će proslaviti u studiju, zajedno za ekipom i prijateljimai i kako nam je kroz smeh rekao: “Verovatno ćemo plesati do kraja večeri”.
 
On, kako kaže, mora da se zahvali Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, sportske energije, što su oni na neki način i uneli u svoj finalni ples.
 
“Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bih došli gde smo došli - do pobede.”
 
I Marija je takođe beskrajno srećna zbog toga što pobedili u Plesu sa zvezdama.
 
“Presrećna sam, veoma sam ponosna na nas i našu pobedu. Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajni cilj”, kaže Marija.
 
S obzirom na to da Ivanu ovih dana prestaju probe u pozorištu, šou se završio, nardni period provešće na zasluženom odmoru.
 
“Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristit da sebi priuštim što veći  odmor", priča Ivan.
0
1 Komentari
Ostali komentari