Uloguj se

Vesti

09. 06. 2014. 14:38   >>  22:13 Autor: Ljubomir Dorontić

Tanja Petrović: Uvek sam spremna za „Atoši baraku“!

Poznata karatistkinja Tanja Petrović koja je u večerašnjem duelu dobila šansu da se nađe u polufinalu, ekskluzivno za portal Prva.rs otkriva da je u svom dugogodišnjem sportskom životu navikla na situacije u kojima nema pravo na grešku.

„Mi generalno uvek očekujemo da ćemo se naći u duelu, jer svi dobro igramo, ali zbog glasova publike nikada ne znamo gde ćemo završiti na tabeli. Nisam iznenađena, i uvek sam spremna za duel, u karateu se to zove „Atoši baraku“ – kada nemaš pravo na grešku i prvi poen određuje pobednika. Ja sam u ovim situacijama vrlo često, i nekako kroz svoj sportski život sam se navikla na to, tako da znam dobro da se skoncentrišem i dam najbolje od sebe, tada kada je najteže, ali onaj osećaj koji nosiš u sebi, kad se sve završi, je jako tužan, jer mojim dobrim izvođenjem ja nekoga izbacujem.
S obzirom da se u duelu našla baš sa „kraljicom baraža“ karatiskinja je prokomentarisala da nije zagovornik predrasuda i da je verovala samo u kvalitet, kao i da strahu nije bilo mesta na sceni.
„To je jedna predrasuda, ne gledam to tako, jer je kvalitet para koji nastupa bitniji, a oni su svakako bili jako kvalitetni. Sigurno je tačno to što su sudije rekle da je ovo njihovo izvođenje bilo najbolje do sada i meni je drago što su Vanesa i Vlada iza sebe ostavili najbolje što su imali u ovom plesu.“

0
2 Komentari
Ostali komentari