Uloguj se

Vesti

18. 04. 2014. 13:17   >>  14:02

Ivan Mihailović: Lakše je biti vojnik nego plesač

Zavirite na probu Ivana Mihailovića i Marije Martinović koji vredno rade na svom narednom plesnom nastupu...

Posle tri epizode popularnog šou programa „Ples sa zvezdama“(nedeljom i ponedeljkom u 21.00 na Prvoj TV) sve je mnogo lakše. Sudije su zadovoljne onim što vide na sceni, a plesači i naše zvezde znaju da uvek mogu bolje i to iz emisije u emisiju i pokazuju. Jedan od najmladjih učesnika, zvezdica među zvezdama, popularni glumac Ivan Mihailović, koji je osvojio publiku ulogom Klisure u seriji i filmu „Vojna akademija“, kaže da je lakše biti vojnik nego plesač.

„Ovo je teže od vojne akademije. Kad sam bio klinac, sve vreme sam se igrao policajaca, lopova, vojnika, tako da sam pretpostavljao šta me čeka. Plesom se nisam bavio kao dete, tako da mi nije ušao u telo i u krv“, priča Ivan.

Ali verovatno kao dete nije ni sanjao da će mu nekoliko godina kasnije ples zaista ući pod kožu. Pre nego što je zaplesao u „Plesu sa zvezdama“, Ivan je već počeo da uzima časove argentinskog tanga, što mu je pomoglo da se lakše snađe u prvoj emisiji u kojoj je baš plesao tango.

Za novu epizodu vežba ča-ča-ča, za koji bismo rekli da mu dobro ide. Kaže da je koreografija veoma zahtevna ali i on i njegova partnerka Marija će se potruditi da uvežbaju sve što bolje i da je najvažnije da slušaju muziku uz koju igraju, jer ima veoma brz ritam.

„Napredak osećam, ali svaki put učimo novi ples i nove korake, to je kao da krećeš sve ispočetka. Sve smo bolji bi bolji i radujem se svakom novom naučenom koraku. Što se tiče ovog plesa, dosta je naporan, nema mnogo podrške kojom bismo mogli da zamažemo oči da to izgleda mnogo atraktivno. Kostime još nismo videli, mislim da će biti dobri, možda nas oni izvade iz napete situacije“, otkriva Ivan.

Ivan i Marija su se odlično snašli u prošloj emisiji kada su igrali džajv, a publiku i sudije su oduševili već u prvoj epizodi kada su strastveno zaplesali tango. Da je Ivanova ljubav prema tangu velika govori i činjenica da će mu ostati veran i po završetku ovog šou programa.

„Argentiski tango nastavljam da učim. Tango je ples koji nije standardizovan, u kojem jesve moguće. To je rekreativan ples i može da se pleše ceo život. Partnerku takođe neću menjati, taman sam se navikao", kaže Ivan.

0

Povezane vesti

Takmičari spremni za polufinale! foto

11. 06. 2014. 20:46 >> 20:54

Takmičari spremni za polufinale!

Naučite da plešete

10. 06. 2014. 10:41 >> 14:12

Naučite da plešete

Učimo Slowfox

02. 06. 2014. 11:53 >> 13:35

Učimo Slowfox

2 Komentari
Ostali komentari