Uloguj se

Nemeš i Marija

nikola.nemesevic

Nikola Nemešević Nemeš - Muzičar

Gledao sam američku verziju šoua "Dancing with the stars" i to zahvaljujući učešću Nikol Šerzinger. Super mi je sve, pogotovu kada se ljudi od kojih se to ne očekuje dovedu u takvu formu da đuskaju vrlo ozbiljno, i hoću da dostignem određeni nivo. Svi su vrlo ozbiljno shvatili takmičenje, ima i profesionalnih sportista među nama, tako da mislim da ćemo da zadovoljimo publiku u svom nastojanju da budemo sve bolji iz emisije u emisiju. Ništa mi ne pada teško, vrlo mi je drago što moram svakog jutra da treniram po nekoliko sati pošto sam se previše opustio u proteklih godinu dana, pa mi dobro dođe. Ko zna, ako se dovoljno dugo zadržim, možda se i trbušnjaci opet pojave odnekud“, kaže Nemeš i dodaje da se ne brine zbog sudija i da se raduje njihovim konstruktivnim savetima

Marija Jovanović

Marija je rođena 1991. godine. Studira arhitekturu u Milanu, radi kao instruktorka plesa u Beogradu i Milanu, i bavi se modelingom.

Od svoje šeste godine Marija je na plesnim podijumima. Tada je počela profesionalno da pleše i da se  takmiči u latino-američkim i standardnim plesovima. Do sada je učestvovala na mnogobrojnim državnim i međunarodnim turnirima na kojima je ostvarivala zavidne rezultate.