Uloguj se

Katarina i Aleksandar

katarina.sismanovic

Katarina Šišmanović - Voditeljka

Gledala sam američki i britanski ples, zaista ozbiljno izgleda i sigurna sam da ćemo i mi isto tako uraditi. Odlična je koreografija, scenografija, rasveta i zaista sam ponosna i srećna što ću biti deo svega ovoga. Sigurna sam da ću uživati narednih par meseci.  Nadam se da ću ostati dovoljno dugo i da ću moći da igram i latino i standard plesove. Volim latino plesove i mislim da mi bolje leže nego standard. Učila sam salsu, znam neke osnovne korake, ali ništa to nije tako dobro da bih mogla da kažem znam da plešem salsu. Počele su pripreme, već nekoliko dana plešem i veoma je naporno. Svako od nas zna da igra, ima neki svoj stil igranja, ali kada morate da se ukalupite i da igrate po pravilima, jer će neko to ocenjivati onda nije to baš tako lako. Postoji strah kako će sve proći, ali nadam se da će partner tu da pripomogne, u to se uzdamo mi žene,  jer ples mnogo zavisi od muškarca. Cilj je da pobedi onaj koji najbolje igra, ko se najviše trudi, da najviše sebe i uloži najviše energije i rada. Poruka je veoma humana, taj novac će otići onima kojima je najpotrebniji. Mi smo tu da se dobro zabavimo da se potrudimo da taj šou izgleda što bolje i nadam se da će svako od nasim malim delom pomoći nekom da bude srećan.

Aleksandar Veljković

Aleksandar ima 26 godina i živi u Beogradu.

Intenzivno radi na svom obrazovanju, pa tako pored diplome trenera sportskog plesa, završava i dva fakulteta, Medicinu i Marketing.

Bavi se plesom već 19 godina. Više godina zaredom bio je državni prvak u svih 10 plesova, državni prvak u standardnim plesovima i vicešampion u latino-američkim plesovima. Učestvovao je na svetskim i evropskim prvenstvima i osvojio mnoge međunarodne turnire.