Uloguj se

Niggor i Jelena

igor.lazic

Igor Lazić Niggor - Muzičar

Pripreme su u toku, teško jeste. Prva koreografija može se podneti. Malo mi je problem što sma se ugojio u poslednje vreme, pa treba 100 kilograma okrenuti, ali vežbam. Biće to kako treba.  Prihvatio sma da učestvujem u „Plesu sa zvezdama“ zato što je nešto novo i pre svega zato što je humanitarnog karaktera. Gledao sam kako je to radio Bi-Bi-Si, izgleda božanstveno, svetski. A mi nemamo baš mnogo vremena za vežbanje, zahtevni su koreografi. Moraš da prođeš sve moguće korake, svih plesova, samba, ča-ča-ča, valcera i kad je mnogo koraka sve ti se to.

Jelena Borović

Jelena ima 20 godina i živi u Beogradu. Završila je Srednju baletsku školu “Lujo Davičo” i trenutno je student prve godine na DIF- u, na odseku za sportski ples.

Sportskim plesom se bavi od osme godine života. Na domaćim i inostranim turnirima na kojima je učestvovala postizala je visoke rezultate. Danas se takmiči u najvišoj kategoriji sportskog plesa – Seniori A . Pored takmičarskog plesa, nastupala je u plesnim projektima u okviru televizijskih emisija, kao i u humanitarnim akcijama. 

Povezane vesti

Niggor: Postali smo prava familija video

26. 04. 2014. 16:14 >> 13:24

Niggor: Postali smo prava familija