Uloguj se

O serijalu

"Ples sa zvezdama“ je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove - ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer. Takmičare ocenjuje profesionalni žiri i publika koja ima svoj sud i glasa sms-om. Na osnovu ocena žirija, pretvorenih u poene i glasova publike, takmičari dobijaju poene, a dva para na kraju svake emisije ulaze u dvoboj, nakon kojeg jedan par napušta takmičenje.

Takmičenje u standardnim i latino plesovima koje se na malim ekranima održava u mnogim  zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom „Strictly come dancing“  a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi  pod nazivom „Dancing with the stars“ na kanalu ABC. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.


Voditelji šoua su baletski igrač Aleksa Jelić, koji je bio jedan od favorita u muzičkom spektaklu  "Tvoje lice zvuči poznato" i voditeljka emisije "Žene" Irina Radović. Njih dvoje se uveliko pripremaju za novi projekat i hvataju korak jedno sa drugim.


0
76 Komentari
Ostali komentari