Uloguj se

Epizode

13. 06. 2014. 14:32   >>  15:28

Finale

Publika je presudila! Posle gotovo tri meseca takmičenja, glumac Ivan Mihailović i njegova plesna partnerka Marija Martinović postali su pobednici prve sezone velikog igračkog spektakla „Ples sa zvezdama“. Njih dvoje osvojili su gledaoce kraj malih ekrana i dobili više sms glasova nego druga dva para, Tanja Petrović i Marko Vasiljević i, Tanja Bošković i Marko Mićić, s kojima su u finalnoj emisiji bili u konkurenciji. U fantastičnoj završnici šoua, sva tri para su imala poslednju šansu da se pokažu u najboljem svetlu, a šampioni su izvedenim plesnim tačkama pokazali da su upravo oni majstori igre i gospodari plesnog podijuma. Osim pobedničke titule, Ivanu i Mariji pripala je i nagrada od 25 000 evra koje su oni prosledili u humanitarne svrhe i to fondaciji Sergeja Trifunovića „Podrži život“ koja pomaže mladim ljudima za koje su, kako je Ivan rekao, upravo i plesali.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO TOKOM FINALNE VEČERI

Tri plesna para, Tanja Bošković i Marko Mićić, Tanja Petrović i Marko Vasiljević i, Ivan Mihailović i Marija Martinović imaju poslednju šansu da svojom igrom očaraju publiku i zadobiju što više sms glasova koji će ih odvesti u pobedu.

Na podijumu su se ponovo pojavili svi učesnici Plesa sa zvezdama koje smo gledali prethodnih meseci: Nikolija i Ignjat, Milojko i Zorana, Nigor i Jelena, Lena i Nikola, Saša i Ana, Vanesa i Vlada, Aleksandar i Slađana, Tamara i Mirko, Nemeš i Jelena (osim Milana Kalinića koji je opravdano izostao) i pulika u studiju ih je pozdravila aplauzom.

Njima su se priključili finalisti – Ivan Mihailović i Marija, Tanja Petrović i Marko i Tanja Bošković i Marko.

Počinje takmičenje, a ove večeri žiri samo komentariše i daje ocene, ali reč publike je večeras presudna, i sms glasovi će odlučiti ko će pobediti

Tanja Petrović i Marko Vasiljević otvaraju finale - plešu showdance uz podršku Ane Kokić

Dok je Ana pevala popularnu pesmu „What a feeling“,  Tanja i Marko su u brzom ritmu prikazali neverovatne akrobacije. „Tanja, neverovatni ste u svim figurama gde se bacate bez zadrške“, kazala je Marija. Nikola se pridružio Mariji u pohvalama i duhovito je primetio da su opet pokazali svoj prepoznatljiv pokret glavom. Aleksandar je rekao da su ples i karate za mnoge ljude spoj nespojivog, kao Prva i Grand, te se nada da će se oni ugledati na njih i da će napraviti šou sa stilom. Ocene: 9,9, 9,9.

Ivan Mihailović i Marija Martinović – freestyle – uz podršku Željka Šašića

Ivan i Marija su pokazali sklad i senzualnost dok su izvodili igračku predstavu na sceni. „Čoveče koliko si ti napredovao“, oduševljeno je rekao Nikola i dodao da se nada da se „saga“ sa njh dvoje neće završiti sa krajem ovog šoua. I Kostja se složio rekavši da on pokušava da nađe greške Ivanu, ali ih ne nalazi. Aleksandar je uputio komplimente Mariji, pohvalio ples, a i predsednica žirija se pridružila pozitivnim kritikama. Ocene: 10, 10, 10, 10.

Tanja Bošković i Marko Mićić – showdance – uz podršku Goce Tržan

Još jedna sjajna koreografija Tanje i Marka. Tanja i dalje ne prestaje da šokira novim pokretima i sve smelijom, ovog puta letećom akrobatikom. Kostja je priznao da je Tanja za njega iznenađenje šoua. Aleksandar je čestitao, a Marija je primetila da je Tanjin duh magičan. Tanja je otkrila publici da je Marko smislio da ona bude večeras „leteća baka“. Ocene: 8, 9, 9,10.

Linije za glasanje su otvorene, a jedan par koji bude imao najmanje glasova oprostiće se od šoua, dok će druga dva para nastaviti borbu za pobedničku titulu.

Staroj ekipi pridružio se i Milan Kalinić koji je rekao da je gledajući retrospektivu primetio da su devojke više bile u vazduhu.

Počinje revijalni deo.
Otvaraju ga Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević koji plešu freestyle. 

Slađa je uručila Šapiću diplomu o završenom kursu plesa. Aca je iskoristio trenutak da se zahvali Slađi što mu se posvetila poslednjih meseci i zapostavila svoju školu i rad sa decom.

Drugi par - Katarina Šišmanović i Ivan Mileusnić plešu freestyle uz podršku Sare Jovanović. Nakon nastupa, Katarina je ocenila da su svi finalisti sjajni. 

Aleksa Jelić premijerno izvodi pesmu Olivera Mandića.

Vreme je da i žiri pokaže šta zna.

Tango su zaplesali Marija Prelević i Nikola Mandić uz podršku Nenada Kneževića Kneza.

A onda su se uloge promenile. Aleksa je zamolio Mariju i Nikolu da stanu na poziciju takmičara, dok su se na sudijskim stolicama našli: Vanesa, kao predsednica žirija, Nigor, Kalinić i Vidić.

Vanesa je rekla da su ih, jednom rečju izuli iz cipela. Nigor je imao duhovite opaske: „Ovde se nije znalo ko kosi, a ko vodu nosi. Nikola tvoja obrva nije na mestu na kom treba da bude.“ Saša Vidić je pohvalio kostim, a Kalinić je rekao da traži ocene koje bi im dao, ali te ocene nema. On je duhovito rekao da je ispod Josipovićeve stolice našao lavor, pribor za pedikir i cd sa Milojkovim prenosima, što znači da je pritajeni Milojkov fan.

ISPALI TANJA PETROVIĆ I MARKO VASILJEVIĆ

Stigli su i rezultati glasanja. Par koji napušta takmičenje - Tanja Petrović i Marko Vasiljević. Tanja je prokomentarisala da je najlepše to što su svi bili na istom zadatku da poklone nekome 25 000 evra. Sudije su poslednji put govorile o svojim utiscima. Marija je rekla da je Tanjina energija obeležila šou. Kostja je dodao da su Tanja i Marko uvek bili ekstreman i rizičan par. Aleksandar je poručio Tanji da nastavi da se bavi plesom.

Sada takmičenje nastavljaju Ivan Mihailović i Marija i Tanja Bošković i Marko i plešu svoje omiljene koreografije. 

Tanja Bošković i Marko Mićić – slowfox  

Za Tanju je ovo bio popravni ispit, prilika da ponovo pokaže ples koji joj je zadavao muke dovodeći je do očajanja. „Svi vaši nastupi su izuzetno iskreni i emotivni“, zahvalila se predsednica žirija Tanji. Nikola je kazao da su ovog puta Tanja i Marko bili „na pravoj nozi“, dok se Kostja nadovezao rečima da postoji stil Tanje Bošković. Josipović je ponovio da je on i dalje uveren da je Tanja stvorena za nemi film. Ocene: 9, 10,10, 10.

Ivan Mihailović i Marija Martinović – tango

Oni su izabrali koreografiju u kojoj je Ivan imao specifičan kostim koji je Nikola Mandić tada nazvao „prozirna košulja“. Marija je podsetila da je ovo bio njihov prvi nastup i da se vidi koliko su napredovali. Lepe reči stigle su i od Kostje koji mu je odao priznanje na bezgraničnim emocijama i zamolio ga da nastavi da ih gaji. Čestitke stižu i od Josipovića uz izričit stav – Vi ste pobednici. Ocene: 10, 10, 10, 10.

Nastavlja se revijalni deo. Konstantin Kostjukov i Lena Bogdanović igraju uz podršku Ane Kokić. U žiriju je, na mestu Kostje, sedeo Lenin partner Nikola Tomašević. On je osetio u ovom plesu i „hemiju i fiziku“. 

Aleksandar Josipović i Aleksa Jelić pojavljuju se zajedno na sceni. Milojko se ovog puta našao na stolici Josipovića da kaže svoje utiske o nastupu. „Aleksa da nije bilo tebe, ovo bi bio totalni promašaj. Aleksandar Josipović je plesao kao Ronaldo na utakmici Porugal – Nemačka koju je Portugal izgubio sa 0:4“, rekao je Milojko. Ipak zbog Alekse, Milojko je dao 10 za ovu tačku.

Stižu i rezultati.

 IVAN MIHAILOVIĆ I MARIJA MARTINOVIĆ POBEDNICI

Pobednici prve sezone „Plesa sa zvezdama“ su Ivan Mihailović i Marija Martinović. Čestitke stižu sa svih strana. Ivan i Marija primaju nagradu od 25 000 evra koje će proslediti u humanitarne svrhe. „Plesali smo za vas, plesali smo za mlade ljude i stoga 25 000 evra ide fondaciji za koju je zaslužan Sergej Trifunović „Podrži život“ koja pomaže mladim ljudima“, objasnio je Ivan.

Dok je podizao pehar ivan je rekao da se oseća kao Novak Đoković.

0
142 Komentari
Ostali komentari
Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

U večerašnjoj emisiji Ples sa zvezdama šou je napustio sportski komentator Milojko Pantić i