Uloguj se

Epizode

12. 06. 2014. 01:06   >>  22:22

Ples sa zvezdama - 11. epizoda - eliminacije

Ivan i Marija, dve Tanje i dva Marka u finaliu!

Ivan i Marija su prvi ušli u finale. Par koji je odmah potom pozvan u duel je Aca Šapić sa Slađom Ivanišević. Marija je posavetovala Acu da bude pozitivan i nasmejaniji. Ivan i Marija preplavljeni su emocijama.

- Užasno sam uzbuđen, mnogo mi ovo znači, Marija i ja smo uložili veliki trud. Imali smo dosta različitih plesnih žanrova i hvala Mariji što me je bodrila,  dosta je napredovala kao plesni pedagog. Naš plan je bio da se ponašamo potpuno prirodno i normalno.

Ivan je i pohvalio Šapića kao plesača: “Uvek je bio ritmički tačan i svaka mu čast”. Aleksa je zatin prozvao drugi par. U veliko finale idu Tanja Petrović i Marko Vasiljević, što znači da su drugi duelisti Tanja Bošković i Marko Mićić. Glumica je bila brlo uzbuđena.

Potpuno neverovatno, pre nekoliko emisija su me pitali s kim ne bih volela da se nađem u duelu, rekla sam da je to Aleksandar Šapić i da sam spremna odmah da se povučem.

Ali propozicije takmičenja su jasne, nema povlačenja ni predaje. O tome da li su očekivali da će proći u finale, Marko i Tanja Petrović su rekli: “Nisam imao nikakav osećaj, potpuno sam se prepustio slučaju. Mentalno smo bili spremni za baraž i pomalo mi žao što nećemo još jednom izvesti ples od prethodne večeri kad su ga već toliko svi hvalili i rekli da je za MTV”. Na pitanje šta će presuditi u duelu, Tanja je odgovorila: “Ovde će odlučiti inspiracija i trenutak”.

Došlo je vreme za duel. Oba para su ponovo bila na visini zadatka.

Nikola: Čestitam i jednom i drugom paru na dostignuću, želim da vam čestitam na istrajnosti. Ko god ispao večeras, treba da bude ponosan što je došao do ovde.

Kostja: Teško je suditi najboljima od najboljih. Tanja svaki put nudi predivnu predstavu i tehniku, svima svaka čast. 

Aleksandar: Ovo je bilo sjajano i ja bih, da mogu, sebe da eliminišem.

Marija: Nestvarna iskustva ste podelili sa nama i hvala vam na tome. Nastupi su bili kao sinoć, jako lepo odigrani.

Usledilo je glasanje. Kostja je odlučio da spasi Tanju Bošković, Nikola takođe, Aleksandar je podržao glumicu i tako presudio. Treći finalisti su Tanja i Marko.

Aca nije ni sanjao da će ovako daleko stići. Hiljadu evra pokloniće humanitarnoj fondaciji koja je tokom takmičenja prikupila značajna sredstva i već dvoje dece su poslali na lečenje.

- Nisam ni razmišljao o tome, svake nedelje smo uvek bili pripremljeni da postoji verovatnoća da ispadnemo, tako da smo taj osećaj "iznenađenosti i treme" prevazišli posle prvog lajva”. Da li imam favorita? Iskreno, nemam jer Ivan je realno najbolji igrač, Tanja Bošković je najveća zvezda, a Tanja Petrović je pokazala fanatizam najvećih razmera.  Svako od njih ima neke kvalitete zbog čega se i našao u finalu. Ko god da pobedi, biće super jer svi su zaista fenomenalni!.

0

Povezane vesti

Takmičari spremni za polufinale! foto

11. 06. 2014. 20:46 >> 20:54

Takmičari spremni za polufinale!

Naučite da plešete

10. 06. 2014. 10:41 >> 14:12

Naučite da plešete

Učimo Slowfox

02. 06. 2014. 11:53 >> 13:35

Učimo Slowfox

2 Komentari
Ostali komentari
Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

U večerašnjoj emisiji Ples sa zvezdama šou je napustio sportski komentator Milojko Pantić i