Uloguj se

Epizode

09. 06. 2014. 12:55   >>  22:07 Autor: v.z.

Ples sa zvezdama 10. epizoda - eliminacije

Završena je još jedna takmičarska runda, četvrtfinalna emisija koja je rezultirala odlaskom Vanese Šokčić i Vlade Todorovića iz šoua. Vanesa je pet puta pobeđivala u duelima, ali sada je njoj presudila i pokazala se kao bolja „izbacivačica“, karatistkinja Tanja Petrović. Već u sredu gledamo polufinalnu emisiju od 21 sat u kojoj takmičenje nastavlja samo četiri para. A ovako je bilo na večeri eliminacije.

Prethodne večeri, u četvrtfinalnoj emisiji uživali smo u plesnim tačkama pet parova. Prema ocenama žirija na samom dnu bodovne liste našli su se Tanja Bošković i Marko i, Ivan Mihailović i Marija. Na najvišoj poziciji blistali su ponovo Tanja Petrović i Marko. Ali, šta je rekla publika? 

Publika se ovog puta uopšte nije složila sa mišljenjem žirija i odlučila je da se u dvoboju sučele, po peti put Vanesa Šokčić i Vlada Todorović, i po prvi put Tanja Petrović i Marko Vasiljević. S druge strane publika je takođe presudila i direktno u polufinale poslala Aleksandra Šapića, Tanju Bošković i Ivana Mihailovića.   

Vanesa i Vlada i Tanja i Marko su još jednom izveli svoje vatrene plesove.

Ovo je bio veliki šok za žiri, jer su Vanesa i Tanja bile najbolje na listi u ovoj izdanju emisije, a Aleksandar Josipović je prokomentarisao samo “trebalo je da budete u finalu”.

Posle proglašenja duelista, žiriju nije bilo lako, čak možda i najteže do sada. Nikola Mandić je rekao da kroz ovaj duel možemo da se pitamo šta je ples – sport ili umetnost. “Imamo Vanesu koja širi ljubav na sceni I imamo Tanju koja sjajno sve odrađuje, bez greške”. On je glasao za umetnost I za Vanesu.I Konstantin je svoj glas dao Vanesi i dodao da su ovo bila dva fantastična nastupa. “Moramo da tražimo sitne greške da bismo odlučili”.
Aleksandar je spasao Tanju i Marka, a onda je Marija presudila u njihovu korist. Ona je istakla da su naše zvezde postale pravi profesionalci. “Oba nastupa su bolja nego sinoć, bilo je interesantno od početka do kraja”.

Posle pet odlazaka u duel, kraljica baraža, kako je Aleksandar prozvao Vanesu, napustila je šou, a nagradu od 1000 evra poklonila je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

0
Tagovi
12 Komentari
Ostali komentari
Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

U večerašnjoj emisiji Ples sa zvezdama šou je napustio sportski komentator Milojko Pantić i