Uloguj se

Epizode

29. 05. 2014. 10:06   >>  21:27 Autor: V.Z.

Ples sa zvezdama - 8. epizoda eliminacije

Šou se nastavlja, pa samim tim i eliminacije koje niko ne voli, a epilog ove epizode jeste da nas napuštaju glumica Lena Bogdanović i njen plesni partner Mirko Knežević.

Iako među takmičarima vlada prijateljstvo, niko ne voli kada dođe do eliminacija kada jedan par napušta šou. Sedam veličanstvenih biće okrnjeni za jedan sjajan par, a glasovi publike zajedno sa ocenama žirija presuđuju ko ulazi u trku za ostanak u šouu.

Njihovo izvođenje ocenjuje žiri u izmenjenom i privremenom sastavu, te se na mestu Josipovića i Kostjukova nalaze glumac i reditelj Radoš Bajić i novinarka Duška Jovanić.

Prvi par koji je izabran za duel su Vanesa Šokčić i Vlada Todorović, koji su i očekivali da će se ponovo naći u duelu. A drugi, Lena Bogdanović i Mirko Knežević. 

Vanesa i Lena su sa svojim plesačima pokazale šta znaju u plesnom dvoboju. 

A žiri je nakon sjajnih tačaka imao težak zadatak da izabere koga ostaviti u emisiji. 

Marija je istakla da je Vanesin večerašnji nastup bio uspešniji nego prethodne večeri, a Leni i Mirku je rekla da joj je žao što se desio peh na početku sa koracima. Nikola je primetio da smo stigli do tačke gde samo trenutna inspiracija pravi razliku. “Mali trenutak nepažnje može parove da košta ispadanja. Moraću dobro da razmislim za koga ću da glasam”, rekao je sudija.

Duška je  primetila da je Vanesa bila elegantnija, sigurnija, a Lena malo nervoznija, dok se Radoš našao u nebranom grožđu. “ Ja ne bih želeo da svojim srcem, emocijom i sudom, presudim nečijim amibicijama i snovima. Najradije bih da prespavam ovo”, kazao je poznati glumac.

Ali, najbolniji deo nije se mogao odložiti. Žiri je morao da odluči.

Duška je svoj glas dala Leni, Nikola je spasao Vanesu i Vladu, Radoš je glasao za Vanesu i Vladu i Marija je odlučila da šou nastave Vanesa i Vlada.

Lena se sa suzama u očima oprostila od šoua koji je, kako kaže, bio neverovatno iskustvo. Rekla je da će nastaviti da pleše ukoliko već sutra, a nagradu od 1.000 evra poklonila je žrtvama poplava.

 

 

0
4 Komentari
Ostali komentari
Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

U večerašnjoj emisiji Ples sa zvezdama šou je napustio sportski komentator Milojko Pantić i