Uloguj se

Epizode

15. 05. 2014. 16:13   >>  00:55 Autor: V.Z.

Ples sa zvezdama - 8. epizoda

U vanrednom izdanju emisije, koreografije na temu ljubavi, predstavilo je sedam takmičarskih parova, koje je ocenjivao žiri u izmenjenom i specijalnom sastavu. Izostanak Aleksandra Josipovića i Konstantina Kostjukova, nadoknadili su novinarka Duška Jovanić i glumac i reditelj Radoš Bajić, koji su se na sudijskim stolicama pridružili Mariji Prelević i Nikoli Mandiću. Prema sudijskim ocenama i bodovnom stanju, na sam vrh tabele popelii su se Tanja Petrović i Marko, koji su u ovoj emisiji osvojili i imunitet, dok je publika mogla da glasa za preostalih šest parova koji su prošli kroz svojevrsne duele. Nakon svega, na dnu tabele, prema ocenama sudija, trenutno su Vanesa i Vlada, i Lena i Mirko. Da li će se ova dva najslabije ocenjena para zaista sutra suočiti u plesnom duelu, zavisi pre svega od sms glasova publike, a ono što je sigurno jeste da ćemo se od jednog takmičarskog para sigurno oprostiti. Pogledajte detaljnije kako je izgledalo ovo specijalno veče.

Nakon pauze od dve nedelje zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju, nastavlja se humanitarni šou program „Ples sa zvezdama“, a takmičari plešu da pomognu onima kojima je pomoć sada najpotrebnija - stanovništvu pogođenom poplavama. Pobeda donosi 25 000 evra i taj iznos otići će u prave ruke, a večerašnji iznos od 1000 evra kao i kompletan iznos od sms glasova publike otići će ugroženima od poplava.

Broj takmičarskih parova se prepolovio. Bilo ih je na početku 14, a sada će na podijumu plesati sedam veličanstvenih: Nigor i Jelena, Tanja B. I Marko, Tanja P. i Marko, Lena i Mirko, Ivan i Marija, Vanesa i Vlada i Aleksandar i Slađana. Njih gledamo u novim koreografijama, a od jednog para koji izgubi u plesnom baražu, se opraštamo.

U ovoj emisiji koncept je malo izmenjen. Samo jedan par sa najvećim brojem glasova dobija imunitet, dok će publika glasati za preostalih šest parovi, s tim da dva para sa najmanje osvojenih sms glasova odlaze u plesni dvoboj.

 

Voditelji emisije Irina Radović i Aleksa Jelić najavili su da će u ovom vanrednom izdanju emisije nastupe takmičara komentarisati i ocenjivati žiri u izmenjenom sastavu pošto su Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović odsutni. Mariji Prelević i Nikoli Mandiću pridružiće se na sudijskim stolicama novinarka Duška Jovanić i Radoš Bajić. Duška je zamolila da je vežu za stolicu da ne bi ponesena atmosferom uskočila na podijum. I Radoš je pozdravio sve u Srbiji koji gledaju emisiju i poručio da je on večeras u žiriju kako bi motivisao ljude da što više glasaju sms –om.  

Tema ove emisije je ljubav, a na podijum stupa i prvi plesni par.

Vanesa Šokčić i Vladimir Todorović – fokstrot

Pre nego što su osvojili podijum nežnim plesom, Vanesa je otkrila publici svoju veliku ljubav, pasiju prema uređenju enterijera. A onda su stigli i komentari. Prva je prokomentarisala predsednica žirija koja je pohvalila Vanesin stajling a posebno njenu otmenost i eleganciju dok je plesala. Ipak zamerila je da joj nedostaje tehnika. I Nikola se u suštini složio sa Marijom, a što se tiče tehnike rekao je da uvek može bolje. Duška Jovanić uputila je pohvale, ali je i po njenom mišljenju Vanesi nedostajala mekoća i zavodljivost. I na kraju glas naroda Radoša Bajića, kako ga je nazvao Aleksa Jelić, složio se da ova plesna tačka donela energiju i ekspresiju i da njemu nije bitno tehničko izvođenje. Ocene: 8, 6, 7, 7.

Lena Bogdanović i Mirko Knežević – ča ča ča

Lenin plesni partner Nikola Tomašević definitivno je zbog povrede kolena morao da napusti takmičenje i od prethodne emisije njen partner je Mirko Knežević. Lena se teška srca oprostila od Nikole. Sudija Nikola je pozdravio svog imenjaka Nikolu koji više ne pleše sa Lenom. On je Leni zamerio to što je video na njenom licu da broji korake i rekao da je ovo solidan nastup. „Bila si učiteljica, naučila si svog partnera kako se ovo igra“, rekla je Duška koja je priznala da je subjektivna jer je Lena njena prijateljica. Pre nego što se osvrnuo na Lenin i Mirkov ples, Bajić je pohvalio Aleksu Jelića kome je prorekao sjajnu budućnost. Njemu se posebno dopalo što je Lena uspela da donese emociju svojim telom, ali je priznao da se oseća mali hendikep zbog promene partnera. Marija se nije složila sa kolegama, po njoj ovo što je videla nije bilo uigrano, nije bilo dovoljno elemenata ča ča ča i na kraju istakla je da ovo sigurno nije bio Lenin najbolji nastup. Ocene: 8, 6, 7, 8.

Ivan Mihailović i Marija Martinović – samba


Pošto je tema emisije ljubav, Ivan Mihailović objasnio je da je jedna od najvećih ljubavi - ljubav među braćom. Njegov brat je pred kamerama razotkrio mladog glumca Ivana rekavši da je aljkav, neuredan, i da za to ne haje, pošto je on taj koji za njim mora da posprema. Ivan i Marija su odigrali sambu na muzičku temu „Love is in the air“ mladalački i sa puno emocija. Duški Jovanović je bilo uzbudljivo da ih gleda. Radoš je pohvalio Ivana i Mariju i rekao da on oseća da među plesačima ima „nešto više od plesa“. „Ovo je bio praznik za oči“, prokomentarisala je Marija Prelević i dodala da oseća da kod Ivana postoji ljubav prema plesu. I Nikola se nadovezao rečima pohvale i istakao da je njih dvoje divno gledati. Ocene: 10, 9, 9, 9.

Tanja Petrović i Marko Vasiljević – rumba


Tanja je otkrila da o svojim ljubavima uvek piše u dnevniku koji vodi od detinjstva. Iako se plašila da će je spori ritam rumbe uspavati, Tanja je bila besprekorna. Pre nego što je prokomentarisao njihovu plesnu tačku, Radoš je pročitao poruku koja mu je stigla od Josipovića: „Gospodine Bajiću, radite to odlično, ja se neću vraćati“. Bajić je rekao da su bili sjajni, a njemu se u komplimentima pridružila i Marija Prelević koja je priznala da je Tanja otkriće šoua. Nikola je primetio da je fuzija među plesačima bila na visokom nivou i istakao da ovo najbolja tehnika rumbe koju je video. Bilo je ubedljivo, ženstveno, snažno, fenomenalno, kazala je Duška Jovanić. Ocene: 10, 10, 10, 10.

Nigor i Jelena Borović - fristajl


Ljut zbog Josipovićevih komentara, Nigor je rekao da će mu doneti tekst svojih pesama i da će mu dati tri dana da ih nauči da bi video kakva mu je tehnika repovanja. O ljubavi je govorio zajedno sa svojom verenicom, koja je priznala da je bio dirljiv trenutak kada ju je zaprosio - ona se smejala, a on je plakao. Nigorov slobodan stil je prva prokomentarisala Marija koja je istakla da je ovo idealan ples za njega jer nema tehnike, kombinuju se razni stilovi... Pošto Josipović nije bio tu, Nigovor izazov, ali i odbranu kolege je prihvatio sudija Nikola koji je sjajno odrepovao deo Nigorove pesme. Duška je bila kratka: „Pojačano je bilo sve“. I Radoš je lepo ocenio ovu numeru i rekao da se vidi da se Nigor mnogo trudi i da hoće da bude dobar u tome što radi. Ocene: 9, 9, 10, 10.

Tanja Bošković i Marko Mićić – fokstrot


Ljubav je dar od Boga, a oni koji pišu poeziju govore o ljubavi upravljenoj prema ljudima, rekla je Tanja Bošković i priznala da pesmu koja joj se dopadne ona počne da doživljava kao svoju.  Divna melodija iz filma „Lovac na jelene“ bila je podloga za elegantni ples Tanje i Marka. „Odlično ste savladali fokstrot“, kazao je sudija Nikola i primetio malu grešku u jednom koraku. I Duška se složila sa Nikolom, a potom je uputila komplimente Marku jer, kako je rekla, nije lako izaći na kraj sa Tanjom Bošković. Radoš Bajić je otkrio da je srećan što vidi svoju drugaricu glumicu na podijumu i primetio je da se na njoj godine ne primećuju. Za Mariju je ovo bio besprekoran nastup, a mala greška koja se potkrala Tanji, bila je gotovo neprimetna. Ipak Tanja nije bila zadovoljna, priznala je da je očajna jer je bila sigurna u svoje plesne korake i zato je zamolila sudije da ponovi samo taj deo kako bi ih uverila da su to odlično uvežbali. Ocene: 10, 9, 9, 9.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević – argentinski tangoZavodljivi argentinski tango Aleksandra Šapića i njegove plesne partnerke Slađane, osvojio je publiku. Duška se obratila Slađani i rekla da je ovo najljubavnija igra koju je Šapić trenirao. Bajić se nadovezao i istakao da su njih dvoje divan par i da su divno igrali. Marija je primetila zrelu emociju između muškarca i žene, što je potrebno da tango kao ples donese. „Definitivno je bilo strasti, sudeći po Slađinoj frizuri, i Aca Šapić je jedan strastan muškarac. Dominantan muškarac i prelepa žena“, uputio je pohvale i sudija Nikola. a. Ocene: 9, 9, 9, 9.

Nakon sedam plesnih numera situacija na tabeli je sledeća. Na poslednjem mestu sa 28 poena su Vanesa i Vlada i na pretposlednjem sa 29 poena Lena i Mirko. Dok imunitet dobijaju Tanja Petrović i Marko. Sms linije za glasanje se otvaraju i publika može i na ovaj način, svojom podrškom omiljenom plesnom paru,  dati svoj doprinos ugroženima od poplava. Od šest plesnih parova, dva para idu u duel, što će odlučiti sms glasovi publike. 

Dok publika glasa, za dodatne poene se bori šest parova kroz duele. 

Nigor i Jelena odabrali su da u disko ritmu odmere snage sa Aleksandrom i Slađom. Žiri je presudio. Nigor i Jelena dobijaju 3 poena, 0 poena za Aleksandra i Slađanu. 

Ivan Mihailović i Marija Martinović donose odluku da idu u duel sa Lenom i Mirkom i biraju da plešu sambu. Odluka žirija je sledeća: 3 poena za Lenu i Mirka i 0 poena za Ivana i Mariju.

Tanja Bošković i Marko Mićić odmeravaju umeće sa Vanesom i Vladom. Pokazuju kako se snalaze u rumbi. Žiri ocenjuje: 3 poena za Tanju i Marko, a 0 poena za Vanesu i Vladu.

Nakon tri duela i borbe za dodatne poene, situacija na tabeli se nije promenila. I dalje su na dnu tabele Vanesa i Vlada, kao i Lena i Mirko. Da li će ovi parovi u četvrtak završiti u pravom plesnom dvoboju, zavisiće od glasova koji stignu sms-om.

 

0
88 Komentari
Ostali komentari
Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

Milojko Pantić: Vreme je bilo da se povučem ali ja sam za sebe pobednik!

U večerašnjoj emisiji Ples sa zvezdama šou je napustio sportski komentator Milojko Pantić i